Virkestoff

Den viktigste ingrediensen i Multi-Gyn er det patenterte, plantebaserte, bioaktive 2QR-komplekset (uttales "to cure"). Vi tror på å gjenopprette den naturlige balansen i underlivet som beskytter deg fra problemer og ubehag, heller enn bare å behandle symptomene. Metoden er naturlig og effektiv, gir rask lindring, hindrer ubehag fra gjentatte, tilbakevendende plager, og har ingen kjente bivirkninger.

2QR video

Hva er 2QR-komplekset?

2QR-komplekset har en unik evne til å nøytralisere skadelige mikrober som sopp og uønskede bakterier. Produktene kan trygt brukes sammen med andre medisiner.

2QR-komplekset er et naturlig produkt, utvunnet fra juice av blader av Aloe Vera Barbadensis. Vår Aloe gel kommer fra ulike kilder i Curacao, USA, og Sør-Afrika. Avhengig av voksested, mengden av sol og regn, og tid for innhøsting kan fargen variere fra fargeløs til mørk gul (ravfarget). Lukten kan også variere avhengig av hvor Aloe Barbadensis ble dyrket.

Siden fargen på Aloe varierer vil også fargen på vår gel variere. Sikkerhet og effekten i våre Multi-Gyn-produkter er like god uavhengig av fargen på gelen. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om fargen.

Antibiotika og antimykotika

Antibiotika og antimykotika blir ofte brukt til behandling av vaginalt ubehag og infeksjoner. Samtidig som de kan være effektive til å ta knekken på infeksjoner har de også andre effekter på resten av kroppen din.

Metronidazol er et antibiotikum som ofte blir foreskrevet til behandling av bakteriell vaginose. Mest vanlige bivirkninger av metronidazol er mageproblemer som kvalme, brekninger, og diaré. Det anbefales ikke brukt mens du ammer.

Multi-Gyn produkter balanserer den naturlige mikrofloraen i underlivet, påvirker ikke resten av kroppen, og har ingen kjente bivirkninger. Lær mer om hvordan Multi-Gyn produkter fungerer og hvilken effekt de har på kroppen din!

hvordan virket multi-gyn

Lær mer om våre produkter eller forsøk produktvelgeren for å se hvilket produkt som er riktig for deg!