Slik virker Multi-Gyn

Multi-Gyn er en komplett serie intimpleieprodukter. Produktene lindrer underlivsplager som ubehagelig lukt, kløe, svie, uønsket utflod, og sikrer god intimhygiene.

Multi-Gyn er et komplett utvalg av intime selvpleieprodukter

Våre produkter gir lindring av intime ubehag som lukt, kløe, en brennende følelse og overdreven utslipp og gir optimal, intim hygiene.

Varemerket ble grunnlagt i 1996 av blant annet Annelize Goedbloed, en medisinsk biolog. Hun ønsket å gi kvinner et alternativ til standard behandling av vaginale ubehag som kan ha sterke bivirkninger og kan forårsake tilbakevendende problemer.

På Multi-Gyn forstår vi virkelig kvinners behov når det kommer til intime ubehag og hvordan det påvirker deres liv. Vi tilbyr derfor produkter som gir direkte lettelse til intime ubehag på en naturlig måte uten kjente bivirkninger. Våre produkter er basert på det unike 2QR-komplekset (uttalt "å kurere") som gjenoppretter og normaliserer den naturlige flora av skjeden.


active ingredients  

Hvordan virker Multi-Gyn?

Multi-Gyn-produktene gjenoppretter og beskytter den naturlige vaginale balansen. Hvis vaginalfloraen er balansert, er den naturlig beskyttet mot bakterier og gjær som forårsaker ubehag. Når balansen er forstyrret, kan det oppstå ubehag som kløe, utslipp, lukt eller tørrhet.

Våre produkter arbeider for å optimalisere din naturlige flora og for å støtte veksten av nyttige bakterier som beskytter deg mot ubehag og infeksjoner.

how it works

Våre produkter

Multi-Gyn offers a complete range of intimate care products. We offer products for the treatment and prevention of vaginal discomforts such as itch, dryness, discharge or odor, as well as bacterial vaginosis and candida.

Usikker på hvilket produkt du skal bruke? Prøv produktvelgeren for å finne riktig produkt.