Hvordan virker Multi-Gyn?

Multi-Gyn-produktene behandler og forebygger vaginalt ubehag ved å gjenopprette den naturlige balansen i mikrofloraen i underlivet. En ubalanse i vaginalfloraen gir ubehag som kløe, utflod, tørrhet og lukt. Ved å gjenopprette denne balansen gir Multi-Gyn rask lindring, men hjelper deg også med å unngå eventuelle fremtidige problemer fra gjentatte plager.

Effekt og bivirkninger

Våre produkter består i hovedsak av naturlige ingredienser. En av de viktigste ingrediensene er 2QR-komplekset (uttales "to cure"), en naturlig, plantebasert ingrediens. 2QR-komplekset nøytraliserer de skadelige bakteriene og sopp ved å forhindre at uønskede mikrober fester seg til vevet eller huden. Dette bidrar til at kroppen selv klarer å bekjempe ubehaget og gjenopprette mikrobalansen i vaginalfloraen. 2QR-komplekset har ingen kjente bivirkninger.

Behandling og forebygging

Multi-Gyn har en rask lindrende effekt på kløe og irritasjon ved bruk i intimområdet. Hvis du har skjedekatarr (betegnelsen leger ofte bruker) som bakteriell vaginose eller underlivssopp (vaginal soppinfeksjon), vil produktene gi deg umiddelbar lindring av ubehaget og behandle infeksjonen.

Produktene kan også brukes for å forhindre at du får ubehag og infeksjoner. Usikker på hvilket produkt du bør bruke? Prøv vår produktvelger.